Het livestreamplatform op maat voor
uitvaartcentra en crematoria

Fdesigner package cover image

Hoe het begon...

Maximaal 15 genodigden voor een eredienst… Het was maar een van de vele maatregelen tijdens de eerste coronagolf. Begrijpelijk, de situatie was ook ernstig. Maar voor uw sector en voor de familie in rouw kwam deze beperking keihard aan! Want wie mag erbij zijn? En wat met alle andere familieleden en vrienden, die ook waardig afscheid willen nemen? Het moment om afscheidsplechtigheden voortaan via livestreaming aan te bieden, was definitief aangebroken.

Helaas… de bestaande platformen bleken niet aangepast te zijn aan de specifieke noden en behoeften van uw sector. En dus creëerden we een eigen, besloten streamingdienst: ‘Fdesigner’. Makkelijk door u te personaliseren en met aandacht voor elke kijker: geen account aanmaken, geen opslag van gegevens, geen publiciteit. Iedereen die welkom is, kan deelnemen. Vanwaar ook ter wereld, op om het even welk online apparaat. Een ontwikkeling die niet alleen zinvol is in crisistijden, ook daarna, zo blijkt. Want op meerdere plekken tegelijk zijn, dat willen we toch allemaal? En steeds vaker!

De kracht van Stream-Me Fdesigner

...
Interessant, transparant maandabonnement

Al deze exclusieve streaming-voordelen zijn, specifiek voor de uitvaartsector, gebundeld in een zeer betaalbare, transparante all-in abonnementsformule. Maandelijks betaalbaar én opzegbaar, zonder bijkomende kost voor een publiek tot standaard 500 kijkers (indien nodig makkelijk op te schalen).

...
Veiligheid en privacy gegarandeerd

Conform de GDPR slaan we met Fdesigner geen persoonlijke gegevens op van de kijker, noch van uw klanten. Op deze manier ontvangt niemand onnodige cookies of ongepaste reclame in de marge en worden er geen online opnames gemaakt. Ook dat is essentieel voor de sereniteit van uw dienst.

...
Streamen met persoonlijke signatuur

Met Fdesigner geeft u elke livestream een persoonlijk cachet:
- de URL voor de onlinedienst bevat uw persoonlijke naam,
- uw logo blijft zichtbaar tijdens de ceremonie,
- u streamt in alle sereniteit met uw eigen achtergrondbeelden.
Zo behoudt u ook digitaal uw unieke, ceremoniële stijl.

...
Makkelijk voor iedereen

Niet elke gebruiker vindt het evident om voor een livestream snel even een account aan te maken. Met Fdesigner is dat ook niet nodig. Het volstaat om – anoniem of op naam - de unieke code in te geven om de stream te volgen.

...
Optimale bedrijfszekerheid

Uw klanten kunnen op u rekenen: met Fdesigner zal niemand ook maar iets van de plechtigheid missen. Wij staan immers garant voor bedrijfszekerheid van A tot Z en bieden u, indien gewenst, telefonische support. Beeld en geluid zijn bovendien van uitstekende kwaliteit, of de kijker nu volgt via smartphone, laptop, tablet of pc.

...
Uw livestream in één, twee, drie

Een uitvaart streamen via Fdesigner gebeurt in drie eenvoudige stappen:
1. u geeft online de datum van de plechtigheid in,
2. u maakt een unieke kijkerscode aan,
3. u communiceert de code via de (digitale) rouwbrief en eventueel via de website.
Indien gewenst, biedt u ook met één klik de mogelijkheid tot online condoleren.

Stream-Me Fdesigner pakket aanvragen

Clicked