Community Het livestreamplatform voor lokale
overheden en non-profitorganisaties

Community package cover image

The story

Social distancing, maximaal thuiswerken, quarantaines… Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele maatregelen die corona ons oplegde. Begrijpelijk, de situatie was ook ernstig. Maar voor lokale overheden en non-profitorganisaties was het niet evident om in die omstandigheden alle noodzakelijke diensten operationeel te houden. Het moment om met livestreaming te starten, was definitief aangebroken.

Helaas… de bestaande platformen bleken niet aangepast aan de specifieke noden en behoeften van de sector. En dus creëerden we ons eigen, Belgische ‘Stream-Me Community’ platform. Een besloten streamingdienst die bijzonder makkelijk in gebruik is voor uiteenlopende activiteiten. Met telefonische support indien gewenst.

Stream-Me Community is heel eenvoudig te personaliseren in functie van de huisstijl van uw stad, gemeente of non-profitorganisatie. Bovendien houdt dit platform ook rekening met de kijker: een account aanmaken hoeft niet, er is geen opslag van gegevens en geen publiciteit. Iedereen die welkom is, kan deelnemen. Vanwaar ook ter wereld, op om het even welk online apparaat. Een ontwikkeling die niet alleen zinvol is in crisistijden, zo blijkt, maar ook daarna. Want op meerdere plekken tegelijk zijn, dat willen we toch allemaal? En steeds vaker!

Wat kunt u streamen?

Alles waar u zoveel mogelijk burgers bij wilt betrekken, kunt u eenvoudig en professioneel streamen via dit unieke platform.

Gemeenteraden, infosessies of medeburgers informeren

Stream-Me Community is heel eenvoudig te personaliseren in functie van de huisstijl van uw stad, gemeente of non-profitorganisatie. Bovendien houdt dit platform ook rekening met de kijker. Een nieuwjaarstoespraak, geplande wegen- of infrastructuurwerken, groepsaankopen omtrent energie… het zijn maar enkele voorbeelden van thema’s die de iedereen nauw aan het hart liggen. Met een infosessie via Stream-Me Community kunt u meer mensen bereiken, informeren en motiveren. Een huwelijk? Een gouden jubileum? De huldiging van een honderdjarige? … Redenen genoeg om via Stream-Me Community elke medeburger de kans te geven deze mooie momenten mee te beleven.

Evenementen, sportwedstrijden of voorleesuurtjes in de bib

Een muzikaal optreden, kinderanimatie of een sportwedstrijd. Niet iedereen die wil, kan er ook effectief bij zijn. U herkent het wel, ouders, grootouders of supporters die wegens omstandigheden een wedstrijd moeten missen… Niet meer dankzij Stream-Me. Ook kinderen die niet in de bib geraken, hoeven hun voorleesuurtje niet langer te missen. Voor hen is Stream-Me Community de ideale oplossing om toch voluit mee te genieten.

De kracht van Stream-Me Community

...
Interessant, transparant maandabonnement

Al deze exclusieve streaming-voordelen zijn, specifiek voor steden, gemeenten en non-profitorganisaties, gebundeld in een zeer betaalbare en transparante all-in abonnementsformule. Maandelijks betaalbaar én opzegbaar, zonder bijkomende kost voor een publiek tot standaard 500 kijkers (indien nodig makkelijk op te schalen).

...
Veiligheid en privacy gegarandeerd

Elke genodigde kan in alle anonimiteit naar de stream kijken. Conform de GDPR/AVG-regels slaan we met Stream-Me Community geen persoonlijke gegevens op van de kijker, noch van uw organiserende diensten. Ook ontvangt niemand onnodige cookies of ongepaste reclame in de marge. Wenst u beelden te bewaren? Dat kan mits uw IT-diensten de recording doen. Bij Stream-Me zelf worden geen opnames geregistreerd.

...
Streamen met persoonlijke signatuur

Met Stream-Me Community geeft u elke livestream een persoonlijk cachet:
- de URL voor de online activiteit bevat de naam van uw gemeente/stad,
- uw logo blijft zichtbaar tijdens de stream,
- u streamt met uw eigen, herkenbare achtergrondbeelden en foto’s.
Zo stralen uw diensten en activiteiten ook online vertrouwen uit.

...
Makkelijk voor iedereen

Stream-Me Community verlaagt aanzienlijk de drempel tot online participatie voor de kijker. Niet elke gebruiker vindt het immers evident om voor een livestream snel even een account aan te maken. Met dit platform is dat ook niet meer nodig. Het volstaat de unieke code in te geven om de stream te volgen. In- en uitloggen kan bovendien op elk moment, zonder wie dan ook te storen.

...
Optimale bedrijfszekerheid

Uw kijkers kunnen op u rekenen: met Stream-Me Community zal niemand ook maar iets van de stream moeten missen. Wij staan immers garant voor bedrijfszekerheid van A tot Z en bieden u, indien gewenst, direct telefonische support. Of de kijker nu volgt via smartphone, laptop, tablet of pc, wij garanderen overal optimale beeld- en geluidskwaliteit.

...
Uw livestream in één, twee, drie

Een activiteit streamen via Stream-Me Community is super eenvoudig en meteen geregeld. U volgt enkel deze drie stappen:
1. geef online de datum van uw activiteit in,
2. maak een kijkerscode aan,
3. communiceer deze code (en de activiteit) via uw website, digitale agenda, sociale media, infoblad, affiches of ander drukwerk.

Stream-Me Community pakket aanvragen

Clicked